Karriär

» Karriär

Vill du vara med och utveckla det mest kreativa och spännande företaget inom installationsteknik? Vi kombinerar det lilla företagets kreativitet och korta beslutsvägar med det större företagets trygghet och struktur. Du bestämmer själv din utveckling med support och coachning från en erfaren medarbetare som mentor.

Student
Är du student och nyfiken på att lära känna PQR? Är det hög tid för dig att göra ditt examensarbete? Är du på jakt efter praktikplats? Vi är alltid intresserade av att erbjuda studenter möjligheten att lära känna PQR och utveckla de idéer som kanske just du sitter inne med. Tveka inte att höra av dig! Mejla till karriar@pqr.se.

Medarbetare i fokus
Våra medarbetare är det som gör oss unika. Varje medarbetare har sin egen historia och hos oss är det viktigt att alla syns och hörs. Hos PQR är det högt i tak. Vi är lyhörda och ser alltid till individens utveckling.

PERSONAL I FOKUS

Erika Rönnholm

Vad arbetar du som idag och vad innebär det?
Jag är chef/uppdragsansvarig på VVS-avdelningen i Uppsala. Det innebär att leda och fördela jobben samt att se till att nya projekt kommer in.

Varför har du valt att stanna så länge på PQR?
Här finns korta beslutsvägar, ömsesidigt förtroende, god laganda och spännande projekt/kunder.

Hur skulle du beskriva PQR för andra?
Hungrigt ungt företag som inte är rädd för utmaningar.

Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut för dig?
En bra ledare måste vara lyhörd men ändå kunna stå för sina beslut, och där utvecklas jag dagligen.

Mattias Kulling

Hur länge har du arbetat på PQR?
Jag kom till PQR i september 2012.

Vad innebär din tjänst som avdelningschef?
I första hand är det att se till att medarbetarna har de verktyg som behövs för att kunna utföra sina arbetsuppgifter. Det kan vara allting ifrån lämpliga IT-verktyg till rätt arbetsbelysning. Dessutom läggs stort fokus på att arbetsmiljön är trygg och tillfredställande.

Medarbetarna ska känna att de har möjligheter att utvecklas och förkovra sig och samtidigt trivas på sin arbetsplats. Sedan läggs en stor del av tiden på planering av de olika projekten, från bemanning till tidsplanering, vilka resurser som behövs och när. Även anbudsarbete för nya projekt ligger på mitt bord. Jag fungerar även som ”mentor” i de fall det behövs, alla är välkomna med frågor oavsett om det är tekniska frågor eller allmänna frågor avseende kontorsverksamheten.

Vad jobbar du med just nu?
Just nu sitter jag med två olika bostadsprojekt som uppdragsansvarig. I övrigt så är det den allmänna planeringen och anbudsskrivning som fyller mina dagar. Jag arbetar också en del med att utforma framtiden för hur medarbetarundersökningar, uppföljning av medarbetarsamtal och liknande ska fungera bättre.

PQR-logo

USA Headquaters
PQR International
1717 Arts Plaza #1904
Dallas, TX 75201

CONTACT US